Video Marketing beneficii

Video Marketing makes an impact! Be visual!

Video Marketing este vedeta marketingului prin conținut. Pe lângă faptul că oferă unui brand libertatea de a se exprima și oportunitatea de a se diferenția, această formă de marketing implică o serie de alte beneficii.

Video Marketing:
  • Crește rata de conversie

Video Marketing reprezintă o investiție. Conform HubSpot, crearea de conținut video poate crește rata de conversie cu până la 80%. De exemplu, a fost dovedit faptul că afacerile care pun la dispoziția consumatorului videoclipuri de prezentare a produselor, cresc vânzările cu până la 144%.

  • Videoclipurile încurajează distribuirea

Crearea unui conținut video care dă naștere unei experiențe în adevăratul sens al cuvântului, stimulează dorința consumatorului de a-și împărtăși trăirea cu alte persoane. Așadar, impactul asupra unui singur utilizator poate genera și mai multe vizualizări. Valoarea oferită și capacitatea de a da naștere unui sentiment sunt calități indispensabile pentru un videoclip de succes.

  • Construiește încredere și credibilitate în afacerea ta

Prezentarea vizuală a produselor/serviciilor oferite de o afacere dovedește consumatorului standardele la care se află brand-ul tău. Rezonând cu ceea ce oferi și identificându-se cu un anumit brand, clienții construiesc o relație caracterizată de loialitate și sinceritate cu afacerea ta. Formarea încrederii în brand-ul tău reprezintă un obiectiv SMART care trebuie atins.

  • Videoclipurile optimizate sunt ușor de găsit 

Optimizarea videoclipurilor pentru motoarele de căutare, poate îmbunătăți traficul organic de vizionare a acestora. YouTube este al doilea cel mai mare motor de căutare după Google. Astfel, plasarea videoclipurilor reprezentative pentru afacerea ta atât pe YouTube, cât și pe website-ul tău, crește substanțial posibilitatea de apărea în căutările utilizatorilor.

Știați că…

…81% din afaceri folosesc video marketing, conform Hubspot?

…videoclipurile live sunt preconizate să constituie 13% din traficul pe afacerea ta, până în 2021, conform Cisco?

…conform Hubspot, 97% din marketers susțin faptul ca videoclipurile ajută consumatorii să înteleagă trăsăturile unui produs?

Echipa Oglas îți poate veni în ajutor! Contactează-ne!

//oglas.ro/oglas/wp-content/uploads/2019/02/logo-oglas.png