Mediul Online

Lumea virtuală îndepărtează barierele geografice și creează o comunitate unită prin conexiune. E atât de ușor să fii online, dar este esențial să fii cu adevărat remarcat. Află mai multe aici.

Înțelegerea în profunzime a lumii online-ului și a modalităților de a fi prezenți în aceasta reprezintă un prim pas către o strategie de Digital Marketing. Așadar:

Ce înseamnă “online”?

Evoluția tehnologiei deschide ușa către oportunități și declanșează o eră a vitezei. Online-ul se definește drept o activitate desfășurată pe un device electronic prin intermediul internetului. Caracterizat de cuvântul “conexiune”, online-ul unește granițele și promovează comunicarea și interacționarea globalizată.

Ce relevanță are pentru afacerea ta?

Spațiul virtual a devenit o piață fără limite, accesibilă și prin care căutarea produselor sau serviciilor dorite de un consumator se află doar la un click distanță. Prezența unei afaceri în online a devenit o componentă fundamentală pentru a-i maximiza performanța.

Cum poți să fii prezent online?

Caracterizat de flexibilitate și diversitate, acest mediu pune la dispoziție o varietate de metode prin care poți să te conectezi la lumea virtuală. Iată două variante prin care poți realiza acest lucru:

  1. Crearea unei pagini web reprezintă magazinul tehnologizat al unei firme. Clienții pot astfel accesa și naviga prin gama de oferte a afacerii tale, o interacțiune esențială pentru a-ți crește popularitatea.
  2. Crearea conturilor pe diferite platforme de social media poate crește vizibilitatea firmei tale, astfel afacerea ta poate ajunge la un număr semnificativ de utilizatori, respectiv posibili consumatori.
Ce e social media?

Social media cuprinde platforme precum:

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Twitter
  • LinkedIn etc.

…prin intermediul cărora o afacere poate interacționa cu publicul larg, poate construi un brand, poate intensifica traficul online pe paginile și website-ul său și poate crește volumul de vânzări.

Acesta este un proces complex și continuu construit doar prin dedicare, creativitate, timp și o analiză profundă a rezultatelor.

Echipa Oglas îți poate veni în ajutor! Contactează-ne!

//oglas.ro/oglas/wp-content/uploads/2019/02/logo-oglas.png