magazin online beneficii

Magazin Online – Fii mereu doar la un click distanță!

Oare cum ai putea să ai un magazin care să funcționeze non-stop, să poată fi găsit de oricine și să reducă costurile administrării unei afaceri? Un Magazin Online este soluția!

Acesta îți aduce toate aceste avantaje și nu numai! Descoperă de ce trebuie să vinzi și în lumea virtuală!

Noi îți oferim 5 motive pentru a nu mai sta pe gânduri. Iată-le mai jos!

Magazin Online

1. Deschis întotdeauna

Lasă-ți clienții să aleagă când să-și faci cumpărăturile. Oricum, în orice zi și la orice oră, magazinul tău este deschis! Accesibilitatea nu mai este deloc o problemă.

Online devii flexibil. De ce este acest lucru important? Fiind flexibil poți răspunde mai bine nevoilor consumatorilor tăi și  poți fi ”acolo” pentru ei exact la momentul potrivit.

2.Mai mulți consumatori

Online nu ești limitat de limitele geografice. Distanța practic nu mai există. Așadar, poți vinde oricui, oriunde!

Lumea virtuală este o lume universală, casa tuturor utilizatorilor fiind internetul.

3.Opțiuni de cumpărare

Există o serie de device-uri prin intermediul cărora audiența ta țintă poate ajunge în magazinul tău online. Asigură-te că acesta este optimizat și poate fi folosit și de pe un telefon sau o tableta.

În plus, în lumea online, magazinul tău se poate afla chiar și pe instagram sau facebook. Be there too! Crește-ți șansele de a fi văzut!

4.Instrumente variate de Marketing

Efectul reclamelor și al campaniilor de promovare pentru afacerea ta poate fi ușor măsurat cu ajutorul instrumentelor de îmbunătățire a strategiei de marketing, cum ar fi Google Analytics.

Totodată, realizarea unei comenzi online este un prilej pentru a colecta, cu acordul clienților tăi, email-urile acestora. Astfel, îți poți crea o strategie de email marketing focusată pe publicul tău țintă și pe satisfacerea dorințelor lor.

5.Costuri reduse

Costurile asociate cu utilitățile, chiria unui spațiu de funcționare sau salariile unor angajați numeroși pot fi date uitării.

Crearea unui magazin online este mai puțin costisitoare decât cea a unului fizic.

The future is online!

Virtual, shopping-ul poate fi integrat cu ușurință în programul oricui. Consumatorii tăi nu mai trebuie să facă eforturi, ci îți pot vizita magazinul tocmai din confortul casei lor.. Acesta se află acum doar la un click distanță!

Echipa OGLAS îți poate veni în ajutor. Contactează-ne!

//oglas.ro/oglas/wp-content/uploads/2019/02/logo-oglas.png