Direct Marketing

direct marketing

Direct Marketing

Direct Marketing communicates with your target audience!

Marketing-ul este un domeniu caracterizat de diversitate. Acesta ofera afacerii tale o paleta variata de metode pentru a se promova si a se face cunoscuta. Direct Marketing sau Marketing-ul Direct este o varianta eficienta si utila pentru a-ti atinge scopurile.

In marketing ai o multime de variante prin care poti sa ajungi la publicul tau tinta. Poti implementa diferite strategii prin care sa iti promovezi afacerea si sa obtii vizibilitatea de care ai nevoie. Prin Direct Marketing construiesti o relatie cu clientul ideal. 

Ce inseamna ”Direct Marketing”?

Direct Marketing-ul se intampla atunci cand o afacere reuseste sa se conecteze cu un client tinta care a aratat interes in trecut fata de produsele/serviciile oferite de businessul sau.

Se numeste ”DIRECT” intrucat nu presupune implicarea niciunui intermediar. Acest concept reprezinta comunicarea interactiva dintre businessul tau si audienta tinta.

Scopul sau este de a transmite informatii valoroase catre persoane alese. Deci catre un public segmentat, fiind focusat pe comunicarea cu cei fata de care probabilitatea de a actiona este mai ridicata.

Cum se poate realiza?

Tipuri de Direct Marketing

Digital Marketing

Foloseste motoarele de cautare productiv. SEO te ajuta sa atragi cat mai multi vizitatori ORGANIC, fara sa te coste nimic, pe website-ul tau.

Influencer marketing sau video marketing sunt instrumente puternice care merita folosite pentru a-ti contura o strategie complexa de promovare si de a avea rezultate pe masura.

Marketing prin Continut

Ofera informatii valoroase. Clientul trebuie sa fie cea mai importanta persoana dintr-o afacere. Satisfacerea nevoilor si dorintelor sale trebuie sa primeze in lista prioritatilor tale. Arata-i cat de mult conteaza pentru tine printr-un continut calitativ care il infromeaza, educa, motiveaza sau inspira!

Acest continut se poate regasi, de exemplu, pe paginile tale de social media, prin postarile tale, cat si prin articolele de blog pe care le scrii.

Apasa aici pentru a descoperi mai multe metode prin care poti face marketing prin continut, printr-un exemplu concret.

Email Marketing

Email-ul este folosit zilnic de mii de persoane, motiv pentru care este platforma perfecta de a tine legatura cu prospectii tai. Un avantaj major al acestei metode de direct marketing este faptul ca implica costuri reduse si este usor de implementat.

All you need si a good design and a good copywriter!

Direct mail

Desi traim intr-o lume digitalizeaza, posta ramane o varianta puternica de a te conecta cu publicul tau tinta. Cum? Trimite-le brosuri, cataloage, flyere, scrisori care le ofera informatii importante despre tine.

Telemarketing

Suna! Fie ca este vorba de o alta companie cu care vrei sa inchei o colaborare sau o persoana fizica, convorbirile telefonice sunt directionate special pentru ei. Aceasta metoda stabileste o conexiune interpersonala, umanizata, oferind mai multa incredere in corectitudinea si valoarea mesajului pe care vrei sa il transmiti.

Sfat – Le poti trimite si un simplu SMS, un reminder al serviciilor sau produselor pe care le oferi, un heads-up ca pot beneficia de o oferta pana la data x, un anunt al unui viitor eveniment pentru care au prezentat interes, iar lista poate continua cu usurinta.

Direct vs Indirect Marketing

Direct Marketing presupune comunicare personala cu prospecti sau clienti existenti, iar Indirect Marketing cuprinde toate tehnicile de promovare care se adreseaza publicului in masa.

Marketingul direct ofera afacerii tale posibilitatea de a-si masura impactul si succesul metodelor de promovare pe care le implementeaza. Pe de alta parte, marketingul indirect necesita timp pentru ”a da roade”. Cert este ca impreuna pot alcatui o strategie mult mai puternica de promovare decat separat.

In Marketing totul trebuie sa se complementeze si sa fie in armonie. Fiecare element sustine si imbunatateste efectul celuilalt.

Echipa OGLAS iti poate veni in ajutor. Facem cunostinta cu afacerea ta si realizam o strategie de marketing pentru a-ti atinge obiectivele in cel mai eficient mod.

Stim cum sa punem in aplicare fiecare instrument de marketing astfel incat sa iti promovezi afacerea si sa fii in contact cu audienta ta tinta.

Trimite-ne un email la adresa contact@oglas.ro sau scrie-ne pe pagina noastra de Facebook/Instagram daca ai nevoie de mai multe informatii.

Apasa aici si vezi ce alte servicii de marketing ti-ar putea veni in ajutor.

Top
[borgholm_core_section_title tagline="Oglas Advertising " title="Agenție de publicitate " line_break_positions="1" disable_title_break_words="no" special_style_positions="2" title_tag="span" subtitle_margin_top="29px" enable_text_custom_styles="yes" text_color="#000000" _element_width="initial"]

Digital Marketing, Branding & Creare de Conținut

Adresă

Str. Transilvania 2 B , Sebeș, Alba

SOCIAL MEDIA